Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos:

Politica de preț

Carusel Multimedia S.R.L., administratorul site-ului caruselbooks.ro, are obligația de a livra produsele comandate pe site, în limita stocului disponibil, la prețurile și în condițiile prezentate pe site în momentul plasării comenzii.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor; modificările respective nu se aplică comenzilor deja efectuate.

Protecția datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt folosite exclusiv pentru informarea utilizatorilor/clienților privind situația contului lor de pe site-ul caruselbooks.ro, actualizări referitoare la evoluția și starea comenzilor, activități comerciale de promovare a produselor și a serviciilor oferite de Carusel Multimedia S.R.L. Aceste date pot fi comunicate companiilor partenere care furnizează servicii de logistică, bancare etc. exclusiv în scopul onorării comenzilor și solicitărilor plasate pe www.caruselbooks.ro, în condițiile legale și cu respectarea confidențialității utilizatorilor.

Livrare și retur

În acest moment, produsele comandate pe caruselbooks.ro se livrează exclusiv prin intermediul unei companii de curierat, la adresa indicată de cumpărător. Costul livrării este cel specificat în comandă și în pagina de finalizare a comenzii la momentul efectuării acesteia.

Clienții pot returna gratuit orice produs în termen de 30 de zile de la achiziționarea acestuia, fără justificări suplimentare, cu condiția ca respectivul produs să nu fi fost deteriorat din vina clientului. Costul produselor (mai puțin cheltuielile de transport) va fi returnat în contul specificat de client în termen de 5 zile lucrătoare de la recepționarea returului.

Opinii, impresii și mesaje

Utilizatorii pot posta impresii, sugestii, întrebări, comentarii și alte mesaje atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, pervers, jignitor, calomnios și nu încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de autor, drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți.

Limitarea răspunderii

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Carusel Multimedia face eforturi pentru a prezenta informații corecte și utile, dar nu își asumă răspunderea și nu are obligații în ceea ce privește acuratețea, gradul de utilitate sau calitatea informațiilor care se regăsesc pe site. Carusel Multimedia nu se face răspunzătoare pentru niciun fel de daune sau vătămări cauzate de întreruperi, erori, omisiuni, corecturi sau anulări ale serviciului.

Mai mult, administratorul site-ului caruselbooks.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio scădere a performanței, întârziere în operare sau în transmitere, defecțiune a liniilor de comunicare sau viruși informatici transmiși ca urmare a accesării de către utilizator a site-ului caruselbooks.ro sau a altui site legat de acesta. Această limitare a răspunderii se referă la și include orice prejudiciu survenit ca urmare a descărcării oricărui material postat pe caruselbooks.ro sau pe oricare alt site legat de acesta. În aceste situații menționate, Carusel Multimedia S.R.L. și angajații săi nu vor fi trași la răspundere în mod direct sau indirect pentru pagube rezultând din folosirea acestui site.

Drepturile de autor și proprietatea intelectuală

Întregul conținut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date și alte elemente similare) este proprietatea Carusel Multimedia S.R.L., în calitate de administrator al paginii web Carusel Books (www.caruselbooks.ro) și, după caz, a terților care au autorizat Carusel Multimedia să le utilizeze. Folosirea conținutului fără acordul companiei Carusel Multimedia sau al proprietarilor de drept este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Drepturi de marcă

Denumirile Carusel Books, caruselbooks.ro, logo-ul CARUSEL, precum și combinațiile acestora cu orice cuvânt sau element grafic sunt mărci înregistrate ale Carusel Multimedia S.R.L.. Reproducerea, imitarea, utilizarea acestora fără a fi obținut în prealabil acordul Carusel Multimedia constituie infracțiunea de contrafacere, care se pedepsește conform legilor în vigoare.