Online

Cel mai simplu este, evident, să comanzi direct online, prin metoda clasică (adaugi produsele în coș, introduci corect datele de facturare și adresa de livrare (în cazul în care este diferită) și plasezi comanda, alegând metoda de plată (ramburs sau cu cardul online).

De ce este important să-ți faci un cont?

  • În primul rând, vrem să te asigurăm că nu suntem adepții spamului, deci nu trebuie să te temi că te vom invada cu emailuri.
  • Contul îți oferă acces permanent la starea comenzii, și poți urmări stadiul comenzii accesând legătura unică furnizată. Astfel, vei știi întotdeauna unde se află coletul cu cărțile comandate de tine.
  • Oferim, periodic, cupoane de reduceri clienților înregistrați, emise pe baza istoricului de cumpărături: nu vei primi oferte la ceea ce nu te interesează.

Prin e-mail

Ai, de asemenea, posibilitatea să comanzi prin e-mail, la adresa de contact, dar este o modalitate nerecomandată, pentru că pot apărea erori (umane) de procesare.

Telefonic

Poți comanda telefonic, de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00, la unul dintre numerele de telefon din subsolul paginii.