Livrare rapidă prin curier

Produsele comandate pe caruselbooks.ro se livrează prin curier, la adresa indicată de utilizator. Facem tot posibilul să onorăm comenzile în cel mai scurt timp posibil și ne mândrim cu peste 90% rată de livrare în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.

NOU: începând cu luna mai 2020, am implementat și serviciul de notificări prin sms: vei primi, în momentul în care comanda ta a fost predată curierului, un mesaj text cu numărul documentului de transport, pentru a putea urmări stadiul livrării.

Costuri de livrare

Costul livrării este indicat clar pe pagina de finalizare a comenzii.

Retur fără bătăi de cap

Ai dreptul să te răzgândești – poți returna produsele comandate în termen de 30 de zile de la achiziție fără să fii obligat să-ți motivezi decizia. Carusel Multimedia, administratorul site-ului Carusel Books, îți va returna integral valoarea produselor achiziționate (mai puțin cheltuielile de transport) în contul indicat de tine.

Ridicarea returului se face de către Carusel Books, prin intermediul unei firme de curierat, de la adresa indicată de tine.

Ce trebuie să faci pentru a returna produsele:

trimiți un mail la adresa de contact prin care ne informezi ce produse dorești să returnezi și contul în care vrei să-ți fie returnați banii
pregătești produsele pentru retur
predai produsele curierului și aștepți returnarea banilor

Banii vor fi returnați în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la recepționarea returului.