Livrare rapidă prin curier

Produsele comandate pe caruselbooks.ro se livrează prin curier, la adresa indicată de utilizator. Facem tot posibilul să onorăm comenzile în cel mai scurt timp posibil și ne mândrim cu peste 95% rată de livrare în mai puțin de două zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

NOU: începând cu luna mai 2020, am implementat și serviciul de notificări prin sms: vei primi, în momentul în care comanda ta a fost predată curierului, un mesaj text cu numărul documentului de transport, pentru a putea urmări stadiul livrării.

Costuri de livrare

Costul de prelucrare și livrare a comenzii este 16,90 lei. Acest tarif este specificat clar pe pagina de finalizare a comenzii.

Retur fără bătăi de cap

Ai dreptul să te răzgândești – poți returna produsele comandate în termen de 30 de zile de la achiziție fără să fii obligat să-ți motivezi decizia. Carusel Multimedia, administratorul site-ului Carusel Books, îți va returna integral valoarea produselor achiziționate (mai puțin cheltuielile de livrare) în contul indicat de tine. Mai mult, Carusel Books suportă și costurile de curierat pentru transportul produselor returnate de la adresa indicată de tine la sediul nostru.

Ridicarea returului se face de către Carusel Books, prin intermediul unei firme de curierat, de la adresa indicată de tine.

Ce trebuie să faci pentru a returna produsele:

1. trimiți un e-mail la adresa de contact, prin care ne informezi ce produse dorești să returnezi și contul în care vrei să-ți fie returnați banii;
2. pregătești produsele pentru retur;
3. predai produsele curierului și aștepți returnarea banilor.

Banii vor fi returnați în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la recepționarea returului.